Szeretne újra tiszta kárpitot Otthonában?

Megtalálta! Kiszállással, erős vegyszerek és felfordulás nélkül, gyors eredményt garantálunk, a piaci átlagnál hatékonyabb gép segítségével, rövid száradással. Tekintse meg képeinket:

Próbálja ki most szolgáltatásunkat, 10 év tapasztalattal, elégedettségi garanciával!

Gyors száradási idővel vállaljuk matracok, kanapék, szőnyegek, autókárpitok tisztítását!

Foltos vagy csak koszos a kanapé, rossz szagok érezhetőek,
szeretne tisztább ágyban aludni?

Vagy csak idegen emberek használták bútorait, és nem
szeretné utánuk használni? Elege van, hogy a házi kárpittisztító szerek sem nyújtanak megoldást?

A megoldás ez esetben egy szakszerű kárpittisztítás lehet.


 

Erre számíthat, ha minket választ erre a feladatra:

 

IMG_1780JPG

Hogy pontosabban értse, mire is számíthat egy tisztítás során:

A száradási idő függ a levegő páratartalmától, az anyag szerkezetétől, a hőmérséklettől, attól, hogy mennyi ideig kellett tisztítanunk a kárpitot, és kicsit talán a csillagok állásától is. 🙂

A téli időszakban nem tart sokkal tovább a száradás, körülbelül 10-20% plusz időt jelent száradásban. Kijelenthető, hogy a teljes  száradás 3-7 órán belül általában megtörténik. 

Ezt a száradási időt egyébként kevés kárpittisztító tudja garantálni, mert ehhez speciális kárpittisztító fej és megfelelő szívóteljesítmény szükséges. 

Minimális mennyiségben kerülhet víz a tisztítandó felületen kívülre, azt pedig védőszőnyeggel fogjuk fel.

Ha bizonyos anyagnál probléma lehet, mint például a gyapjú, akkor nem fűtjük fel a vizet. A folttisztítóink nem károsítják az anyagot és nem hagyunk vegyszert a szövetben.

10 perc szellőztetés után száradni kell hagyni néhány óráig. 

Az elvégzett munkáinkra 48 órás száradási garancia van. A pecsétek eltüntetésére nem lehet garanciát vállalni, de némely esetben lehet értelme az újbóli tisztításnak.

Természetesen lehet bankkártyával fizetni, VISA és MasterCard kártyákkal is.

A folt eltüntetésére senki sem vállal garanciát, viszont sok esetben valóban eltűnik. A legmakacsabb foltok, amik ritkábban tűnnek el, azok a matracon levő régebb óta meglévő szennyeződések, sárga foltok, karimák.

Az ózontisztítás hazánkban kevéssé ismert, de annál hasznosabb eljárás. A levegő oxigénjéből az ózongenerátor O3 molekulát állít elő. 3000-szer hatékonyabbnak tartják a fertőtlenítő hatását a klórénál. Kiválóan használható cigaretta vagy egyéb kellemetlen szagok eltüntetésére a házban, autóban. 15-30 perces művelet, melyet nagyteljesítményű ózongenerátorunkkal végzünk. Szagtalanít és fertőtlenít olyan mélyről és olyan felületeken, amelyet a hagyományos vizes tisztítással nem tudnánk elérni. Kiváló kiegészítő eljárás lehet a tisztítás során.

Minden esetben lábzsákban és maszkban érkezünk Önhöz.

A technológiánk alapja a szénsavas víz. A folttisztítónk biológiailag lebomló, de azt is leszívjuk az anyagról, tehát semmilyen vegyszer nem marad a kárpitokban.

Normál áramforrásra és csapvízre van csak szükség, a száradás miatt pedig minimum 15 fokra.

Andrea Krausz
Andrea Krausz
2022-08-05
Rég találkoztam ilyen pontos, hozzáértő, kedves, precíz, odafigyelő emberekkel, ahogy a munkát végezték, figyeltek a tisztaságra, lábzsákot vettek, kesztyűt. Én matractisztítást kértem mivel a cicám okozott némi nemű bajt. Gyorsan csodálatosan megoldották a nekem óriásinak tűnő problémát. Örök hálám. 🙂
Robert Kovacs
Robert Kovacs
2022-04-20
Kiváló munkát végeztek, maximálisan elégedett vagyok az eredménnyel. Két intelligens ember, lelkiismeretes munkát végez, odafigyel olyan apró részletekre, hogy cipővédőt vesz fel amikor belép, kesztyűben dolgozik, nem hagy piszkot maga után, leterít nejlont, hogy a padló se legyen vizes. Szépen elmondták, hogy néz ki a folyamat, milyen anyagokat használnak, megfelelően, korrektül tájékoztattak. Nyugodt szívvel ajánlom bárkinek.
monika csapo
monika csapo
2021-09-06
Nagyon elégedett vagyok, mintha új kanapét és szőnyeget vettem volna, annyira szépen sikerült a tisztítás. Köszönet az igényes munkáért!
Nándor Faragó
Nándor Faragó
2021-06-07
Reggel jöttek gyorsan végeztek a lestrapált textilbőr kanapémmal, este már használhattam is .
Széll Beáta
Széll Beáta
2021-06-06
Vegyszermentes tisztítást kerestem. Tökéletesen megoldották. Nagyon elégedett vagyok. Csak ajánlani tudom.
Tamás Komlósi
Tamás Komlósi
2021-06-04
Sok kosz tud kijönni egy perzsaszőnyegből ..
Cégpatika Kft
Cégpatika Kft
2021-06-04
Elégedett voltam a munkavégzéssel, gyorsan és precizen dolgoztak.