Szeretne újra tiszta kárpitot Otthonában?

Megtalálta! Kiszállással, erős vegyszerek és felfordulás nélkül, gyors eredményt garantálunk, a piaci átlagnál hatékonyabb gép segítségével, rövid száradással. Tekintse meg képeinket:

Próbálja ki most szolgáltatásunkat, 10 év tapasztalattal, elégedettségi garanciával!

Gyors száradási idővel vállaljuk matracok, kanapék, szőnyegek, autókárpitok tisztítását!

Foltos vagy csak koszos a kanapé, rossz szagok érezhetőek,
szeretne tisztább ágyban aludni?

Vagy csak idegen emberek használták bútorait, és nem
szeretné utánuk használni? Elege van, hogy a házi kárpittisztító szerek sem nyújtanak megoldást?

A megoldás ez esetben egy szakszerű kárpittisztítás lehet.


 

Erre számíthat, ha minket választ erre a feladatra:

 

IMG_1780JPG

Hogy pontosabban értse, mire is számíthat egy tisztítás során:

A száradási idő függ a levegő páratartalmától, az anyag szerkezetétől, a hőmérséklettől, attól, hogy mennyi ideig kellett tisztítanunk a kárpitot, és kicsit talán a csillagok állásától is. 🙂

A téli időszakban nem tart sokkal tovább a száradás, körülbelül 10-20% plusz időt jelent száradásban. Kijelenthető, hogy a teljes  száradás 3-7 órán belül általában megtörténik. 

Ezt a száradási időt egyébként kevés kárpittisztító tudja garantálni, mert ehhez speciális kárpittisztító fej és megfelelő szívóteljesítmény szükséges. 

Minimális mennyiségben kerülhet víz a tisztítandó felületen kívülre, azt pedig védőszőnyeggel fogjuk fel.

Ha bizonyos anyagnál probléma lehet, mint például a gyapjú, akkor nem fűtjük fel a vizet. A folttisztítóink nem károsítják az anyagot és nem hagyunk vegyszert a szövetben.

10 perc szellőztetés után száradni kell hagyni néhány óráig. 

Az elvégzett munkáinkra 48 órás száradási garancia van. A pecsétek eltüntetésére nem lehet garanciát vállalni, de némely esetben lehet értelme az újbóli tisztításnak.

Természetesen lehet bankkártyával fizetni, VISA és MasterCard kártyákkal is.

A folt eltüntetésére senki sem vállal garanciát, viszont sok esetben valóban eltűnik. A legmakacsabb foltok, amik ritkábban tűnnek el, azok a matracon levő régebb óta meglévő szennyeződések, sárga foltok, karimák.

Az ózontisztítás hazánkban kevéssé ismert, de annál hasznosabb eljárás. A levegő oxigénjéből az ózongenerátor O3 molekulát állít elő. 3000-szer hatékonyabbnak tartják a fertőtlenítő hatását a klórénál. Kiválóan használható cigaretta vagy egyéb kellemetlen szagok eltüntetésére a házban, autóban. 15-30 perces művelet, melyet nagyteljesítményű ózongenerátorunkkal végzünk. Szagtalanít és fertőtlenít olyan mélyről és olyan felületeken, amelyet a hagyományos vizes tisztítással nem tudnánk elérni. Kiváló kiegészítő eljárás lehet a tisztítás során.

Minden esetben lábzsákban és maszkban érkezünk Önhöz.

A technológiánk alapja a szénsavas víz. A folttisztítónk biológiailag lebomló, de azt is leszívjuk az anyagról, tehát semmilyen vegyszer nem marad a kárpitokban.

Normál áramforrásra és csapvízre van csak szükség, a száradás miatt pedig minimum 15 fokra.