Szőnyegtisztítás Budapest Kiszállással a Helyszínen – KlasszKárpit.hu

perzsaszőnyeg tisztítás háznál

Szőnyegtisztító szolgáltatásunkat Budapesten és környékén a helyszínen nyújtjuk, házhoz megyünk.

 

szőnyegtisztítás háznál 

 


Miért érdemes minket választania?

  • A visszatérő vásárlóink kedvezményben részesülnek.
  • 9 éves tapasztalattal rendelkezünk
  • Garanciát vállalunk az általunk nyújtott tisztításra
  • Az általános bérelhető kárpittisztító gépeknél jóval nagyobb teljesítményű géppel dolgozunk
  • Mert nem marad vegyszer a kárpitban a tisztítás után

A szőnyegek mindig olyan tiszták, mint amilyennek látszanak?

 

 

A  szőnyegek, padlószőnyegek a használat jellegéből adódóan ismert csírakötők. Egy tipikus szőnyeg 30.000 baktériumot tartalmaz négyzetcentiméterenként – több tízmillió négyzetméterenként(!) -, és a tiszta megjelenésű szőnyeg is minden négyzetmétere több 10 dkg  szennyeződést rejthet.

A szőnyegek rostos textúrája természetes szűrője is otthonunk  levegőjének, felfogja a szennyeződéseket, a port és kórokozókat, csökkenti azok keringését a helyiség levegőjében. Bár ez jó hír az ott élők számára, de a szőnyegekben a kórokozók az idő előrehaladtával csak gyűlnek, gyűlnek, és azokat még a legerősebb porszívók sem távolítják el.

A vegyszermentes bútorkárpit, matrac, kanapé és szőnyegtisztítással foglalkozó vállalkozásunk sokéves tapasztalattal és rendkívüli szívóteljesítményű amerikai tisztítógépével vegyszermaradványmentesen tisztítja bútorkárpitjait, matracát, kanapéját és szőnyegeit.

A szőnyegtisztítást otthonában végezzük el, és egészen rövid, 3-5 órás száradási idővel kell számolnia.

 

 

Otthonában tisztítjuk szőnyegeit. Az általunk tisztított szőnyegek: padlószőnyeg, perzsaszőnyeg, selyemszőnyeg, shaggy szőnyeg, normál szőnyeg.

Néhány vélemény rólunk

[fbrev page_name=”KlasszKárpit Kárpittisztítás Budapesten és környékén” page_id=”104665428432866″ page_access_token=”EAAVVPjFKgSEBAKlXy8dOB4AMOZBA8TltZCBq0AuC9ka0BWcKX3nI4tOTOdaYw9BGwZC8H8BT7ZAOOv53ZBuRyzoVEweMDOvVLDl7VRO1NsQcKkE2c9fQ4ZCm0MXdNiRXBGeuIHihWFSO0msOqJS1vU1WBGFZCaFUMHuiyGU9M2tmWUQeAId7AaWZAU2pcJ6bvgQZD” pagination=”7″ text_size=”120″ lazy_load_img=true show_success_api=true open_link=true nofollow_link=true api_ratings_limit=”500″]