Miben más a professzionális szőnyeg- és kárpittisztítás, mint a házilagos?

A legtöbb lakásban, ahol csak egykor, vagy talán még sosem biztak meg a szőnyeg és kárpittisztítással profi szakembereket, meglepődnek, amikor odamegyünk speciális kárpittisztító gépeinkkel, és néhány óra munkavégzés után minden kárpit, szőnyeg, szőnyegpadló, matrac, sőt autója kárpitjai is úgy megtisztulnak, hogy szinte rá sem ismernek.

Porszívóval, háztartási kárpittisztító géppel  sok tisztítási problémát meg lehet időszakosan oldani, de az eredmény nem lesz tökéletes, és még rengeteg idejét is elveszi.

Könnyen belátható, hogy még az erősebb porszívók is csak a szőnyegeknek, kárpitoknak a felszínhez közeli mélységből képesek a port, atkát, atkaürüléket eltávolítani. Évek során a szőnyegekbe belataposott port, stb, ezekkel a háztartások részére forgalmazott eszközökkel nem lehet eltávolítani? Azt pedig nyilván nem láthatjuk szabad szemmel, hogy amit felszívott a porszívó, az vajon az összes szennyeződés volt-e, így ha teljesen biztosak akarunk lenni a tisztítás hatékonyságában, a legjobb ötlet, ha kibéreljük egy szakértő csapat szolgáltatását, akik professzionális eszközökkel dolgoznak.

A profi csapat javára van írva az az érv is, hogy ők sokkal jobban ismerik a vegyszereket, tisztító kemikáliákat. A boltok polcai roskadoznak a különféle tisztítószerektől és vegyszerektől, leveszünk pár terméket, majd azt gondoljuk, ezek majd kiválóan kiszedik a koszt, de ha nincs szerencsénk, még az is megeshet, hogy tönkretesszük a szőnyegünket, vagy visszafordíthatatlan elváltozást csinálunk rajta.

Amerikai származású, igen nagy teljesítményű gépeink a széndioxid 70 Celsius fok fölötti vizes oldatával tisztítanak, az erős  szívóteljesítmény pedig biztositja, hogy semmi oda nem való nem marad a kárpitjaiban, matracában, szőnyegeiben és az autó kárpitjaiban. Az atkákat és ürüléküket eltávolitja, de hatékony vízszűrője miatt nem szórja szét azokat a lakás levegőjébe.

 

A kárpitjainak tisztíttatása  nem csupán esztétikai kérdés, hanem egészségére is hatást gyakorol.

Vállalkozásunk, a klasszkarpit.hu Budapesten és a környező településeken végez szőnyeg, matrac és mindenféle kárpittisztítási szolgáltatást, elégedettségi garanciával. Van néhány tipusú folt, amely szinte eltávolíthatatlan, azokkal is próbálkozunk, változó eredménnyel, de ezek esetében már a munka elvallalasakor közöljük, hogy garanciát nem tudunk rá vállalni.

Bio, vegyszermentes kárpittisztítási szolgáltatásunkat egész Budapesten és annak környékén nyújtuk. 

Matrac, normál kanapé, andante, alcantara, egyéb textilbőr kanapé, normál szőnyeg, perzsa szőnyeg, shaggy szőnyeg, autókárpitok biotisztítása.