GYIK

Mennyi idő alatt szárad meg a kárpit?

A száradási idő függ a levegő páratartalmától, az anyag szerkezetétől, a hőmérséklettől, attól, hogy mennyi ideig kellett tisztítanunk a kárpitot, és kicsit talán a csillagok állásától is. 🙂
A téli időszakban nem tart sokkal tovább a száradás, körülbelül 10-20% plusz időt jelent száradásban. Kijelenthető, hogy a teljes  száradás 3-7 órán belül általában megtörténik. 
Ezt a száradási időt egyébként kevés kárpittisztító tudja garantálni, mert ehhez speciális kárpittisztító fej és megfelelő szívóteljesítmény szükséges. 

Vizes lesz a padló?

Minimális mennyiségben kerülhet vízpermet a tisztítandó felületen kívülre, azt pedig védőszőnyeggel fogjuk fel.

Károsodhat az anyag a meleg víztől vagy vegyszerektől?

Ha bizonyos anyagnál probléma lehet, mint például a gyapjú, akkor nem fűtjük fel a vizet. A folttisztítóink nem károsítják az anyagot és nem hagyunk vegyszert a szövetben.


Mit kell tennem az eljárás után?

10 perc szellőztetés után száradni kell hagyni néhány óráig. 

Van-e garancia a tisztításra?

Az elvégzett munkáinkra 24 órás száradási garancia van. A pecsétek eltüntetésére nem lehet garanciát vállalni, de némely esetben lehet értelme az újbóli tisztításnak.

Lehet bankkártyával fizetni?

Természetesen lehet bankkártyával fizetni, VISA és MasterCard kártyákkal is.

Minden folt el fog tűnni?

A folt eltüntetésére senki sem vállal garanciát, viszont sok esetben valóban eltűnik. A legmakacsabb foltok, amik ritkábban tűnnek el, azok a matracon levő régebb óta meglévő szennyeződések, sárga foltok, karimák.

Használnak lábzsákot?

Minden esetben lábzsákban érkezünk Önhöz.

Mire van szükség a tisztításhoz?

Normál áramforrásra és csapvízre van csak szükség, a száradás miatt pedig minimum 15 fokra.