A KlasszKárpit vegyszermentes kárpittisztítási technológiájáról

kárpittisztítás budapesten

Információk a KlasszKárpit vegyszermentes kárpittisztítási technológiájáról.

Mikor tisztította legutóbb kárpitjait, matracait, szőnyegjeit, padlószőnyegét, esetleg autója kárpitjait?

Hiszen családja estéit a kanapén tölti, reggelente élvezi az olvasást a fekvőfotelben, vagy gyakran rendez rendezvényeket a nappaliban, így a kárpitozott bútorok, szőnyegek igénybevétele óriási.

A legtöbb család nem gondol sokat a kárpitozott kanapéira, székjeire, foteljeire, szőnyegjeire az általuk nyújtott kényelmen túl. Amiről gyakran megfeledkezünk, az az, hogy ezek a tárgyak a port és a levegőben lévő szennyező anyagokat is megfogják, megakadályozva, hogy a beltéri levegőben maradjanak. Ennek eredményeként fontos ütemezni a rendszeres kárpittisztítást annak biztosítása érdekében, hogy ezek a drága bútorok, szőnyegek minél tovább megőrizzék szépségüket és eredeti állapotukat.

A kárpitozott bútorok, padlószőnyegek, normál szőnyegek  is fontos  szerepet játszanak a levegőben cirkuláló por és szennyező anyagok megkötésében.

Most valószínűleg meglepődik de az otthonába bejutó por és szennyeződés akár 80%-a is a kárpitozott szöveteken végzi!

Ez nem azt jelenti, hogy a bútorok piszkolódása elkerülhetetlen. Az olyan megbízható szolgáltatóktól származó gyakori kárpittisztítással, mint a KlasszKárpit, frissen tarthatja otthonát, és bízhat abban, hogy kárpitjai, szőnyegjei éppen olyan tiszták lesznek, mint amilyen kényelmesek és szépek, otthonának levegője pedig friss és üde lesz.

Gyakran feltett  kérdések a kárpittisztító szolgáltatásunkkal kapcsolatban

Tisztában vagyunk azzal, hogy kérdései lehetnek a kárpittisztító szolgáltatásunkkal és azokkal az előnyökkel kapcsolatban, amelyekre számíthat, amikor a klasszkarpit.hu vegyszermentes tisztítását  választja vagy mérlegeli a választását. Azért vagyunk itt, hogy megadjunk minden információt , hogy teljes nyugalmat élvezhessen. Tisztább teret nyújtunk otthonának, barátainak és családtagjainak. Az alábbiakban megválaszoltuk azokat a kérdéseket, amelyeket az ügyfelek gyakran feltesznek a kárpittisztítás innovatív megközelítésével kapcsolatban.

Mi különbözteti meg a KlasszKárpit kárpittisztító szolgáltatását  a többitől?

A tisztítást lakásán  végezzük, a lehető legkisebb zavarással.

klasszkarpit.hu-nál élenjáró forró szénsavas extrakciós tisztítási eljárást alkalmazunk, amely a szénsavas erő felhasználásával emeli fel és távolítja el a szennyeződéseket, port, olajat, atkákat és azok ürülékeit, egyéb allergéneket. Ez a folyamat lényegesen kevesebb vizet igényel, mint más tisztítási eljárások.

daniil-silantev-sn4u56basb0-unsplash.jpg

A KlasszKárpit kárpittisztítási technológiájának használatával bútorai, szőnyegei  szárazak és használatra készek lesznek órákon belül, nem pedig napok alatt. Így a lehető leggyorsabban visszatérhet a szokásos tevékenységeihez, nem kell aggódnia a bútorok nedvességgel kapcsolatos károsodása miatt.

Tartalmaz-e a tisztítási folyamat olyan kemény vegyszereket, amelyek károsak lehetnek gyermekeimre vagy háziállataimra?

Technológiánk biztonságos és egészséges a család minden tagja számára, beleértve a gyermekeket és a háziállatokat is. Saját tisztító megoldásunk, rendkívül hatékony a kárpitozott bútorok tisztításában.

Semmiféle vegyszermaradvány vagy kellemetlen szag nem mutatható ki a tisztítás után.

Tisztítási módszerünk  ugyanolyan jól működik, és egyes esetekben még jobban is, mint a hagyományos tisztítószerek, és nem kell aggódnia a vegyszermaradványok miatt mivel nem  durva kémiai anyagokkal dolgozunk. Zöld tanúsítvánnyal rendelkezik, biztonságos és nem mérgező a szénsavas, forró tisztító oldatunk. Biztos lehet benne, hogy biztonságos a családja és a háziállatok számára.

paige-cody-bovz_f3fbqm-unsplash.jpg

Milyen kárpitanyagokat tisztít a KlasszKárpit ?

Kárpittisztítási szolgáltatásunk  szinte bármilyen kárpitszöveten hatékony.

Függetlenül attól, hogy az Textilbőr (andante-novalife, natuzzi, cardo, alcantara, stb), Zsákvászon, Zsenília, Bársony, Selyem, Perzsaszőnyeg vagy Viszkóz szőnyeg, biztonságosan és hatékonyan felfrissítjük kinézetét és eltávolíthatjuk a mélyen megkötött szennyeződéseket. A természetes és a szintetikus szövetek is jól reagálnak a meleg vizes szénsavas extrakciós folyamatunkra, és életük jelentősen meghosszabbítható az általunk kínált gondos tisztítás révén.

Milyen egészségügyi előnyöket nyújtanak szolgáltatásai

Tisztítási folyamatunk eltávolítja az allergének 98-99 %-át, különös tekintettel a háziállat allergéneket, az atkákat és ürüléküket.

Kárpittisztító szolgáltatásunknak  köszönhetően biztos lehet abban, hogy a kanapé, szék, szőnyeg, matrac és fotel nemcsak tiszta, allergén és vegyszermentes lesz, hanem otthonának levegője is friss és üde lesz.

Bio, vegyszermentes kárpittisztítási szolgáltatásunkat egész Budapesten és annak környékén nyújtuk. 

Matrac, normál kanapé, andante, alcantara, egyéb textilbőr kanapé, normál szőnyeg, perzsa szőnyeg, shaggy szőnyeg, autókárpitok biotisztítása. 

 

0670-742-8870

 

info@klasszkarpit.huMegtalálhatóak vagyunk a youtubeon, twitteren, facebookon is!